Ana Sayfa Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 4 Ekim 2023 80 Görüntüleme

“Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” Konferansı Düzenlendi

Tarsus İlçe Müftülüğü olarak “Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Mustafa Irmaklı’nın konuşmacı olduğu “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” temalı konferans düzenlendi

Program öncesi Tarsus Miralay Ahmet Bey Camii Müezzin Kayyımı Osman Çağlar ney dinletisinde bulundu. İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen program, Ebu Davut Camii Müezzin-Kayyımı Ekrem Uçar’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İlçe Müftüsü Murat Akçay’ın açış konuşması ile başladı.


Konuşmanın ardından kürsüye gelen Strateji Geliştirme Başkanı Mustafa Irmaklı “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konulu konferansını gerçekleştirdi.Konferanstan sonra İl Müftüsü Aydın Yığman haftanın anısına Irmaklı’ya hediye takdiminde bulundu.

Programa Strateji Geliştirme Başkanı Mustafa Irmaklı’nın yanı sıra İl Müftüsü Aydın Yığman, Tarsus Yazı İşleri Müdürü Hasibe Çetinay, Tarsus Denetimli Serbestlik Müdürü Mehmet Semiz, Tarsus Müze Müdürü Doğukan Bekir Alper, İl Müftü Yardımcısı Dr. Mehmet Akif Coşkun, din görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri, Müftülük Personeli ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster