İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kadın, Yaşam 18 Kasım 2022 181 Görüntüleme

Mevlana Kadın ve Çocuk Atölyesi’nden Çocuk Kahkahaları Yükseliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde hizmet veren Mevlana Kadın ve Çocuk Atölyesi’nden çocuk kahkahaları yükseliyor. 4-6 yaş arası çocukların faydalandığı atölyede eğitici ve öğretici etkinliklerin yanında, farklı konseptlerde etkinlikler de yapılıyor.

Atölyede eğitim gören tüm çocuklar bu kapsamda bir araya geldi. Yıl boyunca öğrendikleri şarkıları söyleyip hem eğitici, hem eğlenceli oyunlar oynadı. Neşeyle devam eden parti, çocuklara hamburger ikramıyla sona erdi.

Berber: “Çocukları mutlu edebilmek için bir parti düzenledik”

Mevlana Kadın ve Çocuk Atölyesi’nde 4-6 yaş gruplarına hizmet verdiklerini; sanattan müziğe, teknolojiden bilime, deneyden spora kadar çocukların her türlü gelişimlerine yönelik aktiviteler düzenlediklerini belirten Mevlana Kadın ve Çocuk Atölyesi Birim Sorumlusu ve Okul Öncesi Öğretmeni Sonay Berber, “Bu ara tatilimizde de hem büyük yaş, hem de küçük yaş çocuklarımızı mutlu edebilmek için bir parti düzenledik. Şarkılarımızı söyledik, dans ettik, ritim çalışmalarımız vardı, onları gerçekleştirdik ve ardından da güzel bir hamburger partisi yaptık” dedi. Çocukların gelişimlerine yönelik çalışmalar yaptıkları için, bu çalışmaları aynı zamanda sosyal çalışmalarla da desteklemeleri gerektiğine dikkat çeken Berber, “Müze etkinliklerinden başlıyoruz. Atölyemizin içerisinde çizgi film, animasyon etkinlikleri koyuyoruz. Ara tatildeki çocuklarımızla güzel bir etkinlik oldu. Büyük yaş gruplarımız uzun süredir gelemiyordu, onlara da farklı bir etkinlik oldu” diye konuştu.

“Arkadaş ortamında çok eğlendik”

Atölye’nin faaliyetlerinden yararlanan Ecrin Dila Ertaş, “Bugün parti yaptık ve hamburger yedik. Oyunlar oynadık. Burada hep beraber eğleniyoruz” diye konuştu.

İclal Su Taş da, her gün Atölye’de birçok etkinlik yaptığını anlatarak, “Atölye’de ders çalışıyoruz, oyun hamurundan şekiller yapıyoruz ve saklambaç oynuyoruz. Arkadaşlarımı da çok seviyorum. Hamburgeri de çok beğendim, ellerinize sağlık” dedi.

Abdullah Baran Sevilgen ise “Bugün arkadaşlarımla oyun oynadık, şarkı söyledik ve hamburger yedik. Her şey çok güzeldi, çok eğlendik” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster