İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Yaşam 7 Ağustos 2023 102 Görüntüleme

MERSİNLİ SPORCULARIMIZ ATLETİZM ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU

Mersinli Atletler “Turkcell Türkiye U16 – U18 Atletizm Şampiyonasına” 2 altın ve 2 gümüş madalya ile damga vurdu.

Türkiye Atletizm Federasyonu 2023 faaliyet programında yer alan ve 03-04 Ağustos 2023 tarihlerinde Konya Atletizm Pisti’nde farklı illerden 1280 sporcunun katılımıyla düzenlenen “Turkcell Türkiye U16 – U18 Atletizm Şampiyonası’nda” Mersinli sporcularımız 4X100 Bayrak Takımımız (Gülseren Feyza Uysal, Songül Karol, Aleyna Durak ve Birgül Sal) 51.74’lük derecesiyle Türkiye şampiyonu olurken, Cirit Atmada Rabia Çiçek 47.66’lık derecesiyle Türkiye şampiyonu, Gülle Atmada Nidanur Turhan Türkiye 2’ncisi ve Yüksek Atlamada Gamzenur Birimşeli Türkiye 2’ncisi olma başarısı göstermiştir.

Sporcularımız Rabia Çiçek ve Gamzenur Birimşeli 2 Eylül’de Sivas’ta yapılacak olan “Yıldızlar Atletizm Balkan Şampiyonası’nda” Ülkemizi temsil etme hakkı elde etmiştir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster