İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Yaşam 24 Kasım 2022 158 Görüntüleme

MERSİN’DE SAĞANAKLA BİRLİKTE DOLU ETKİLİ OLDU

Mersin’de öğleden sonra kuvvetli sağanak yağış etkili olurken, Aydıncık ilçesinde yer yer dolu da yağdı.
Meteorolojinin uyardığı sağanak yağış Mersin’de bir çok bölgede etkili olmaya başladı. Aydıncık ilçesinde aralıklarla etkili olan yağmur öğle saatlerinde yerini sağanak yağışa bıraktı. Bir süre sonrada ilçe merkezinde dolu yağışı da etkili oldu.

10 dakika boyunca yağan dolu bazı bölgeleri adeta beyaz örtüye bürüdü. İlçede yer yer fırtına ile birlikte yağışın devam ettiği öğrenildi. Öte yandan, Erdemli ilçesinde öğle saatlerinden itibaren kuvvetli yağış etkili olmaya başladı.
Gök gürültülü sağanak yağışın etkisini arttırarak sürdürdüğü ilçede yer yer su birikintileri de oluştu. Ayrıca Silifke, Anamur ve Bozyazı ilçelerinde de sağanak yağışın aralıklarla etkisini sürdürdüğü bildirildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster