Ana Sayfa Gündem, Kültür, Spor, Yaşam 20 Haziran 2023 122 Görüntüleme

MERSİN’DE DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZ İÇİN ” ANMA YÜRÜYÜŞÜ ” GERÇEKLEŞTİRİLDİ

19-21 Haziran tarihleri arası Mersin’in ev sahipliğinde yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi (AnaLig) 2023 Osman Bayrakdar sezonu Kız/Erkek Atletizm Grup Müsabakaları öncesi 06 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve 78 Gençlik ve Spor Bakanlığı personeli için ‘Anma Yürüyüşü’ düzenlendi.


Kahramanmaraş depremde hayatını kaybeden 78 Gençlik ve Spor Bakanlığı çalışanı ve sporcuların isimlerinin yazılı olduğu dövizleri Anma Yürüyüşünde taşıyan sporcular Adnan Menderes Bulvarı Deniz Müzesi önünden Özgecan Aslan Meydanına kadar devam eden yürüyüş; Saygı duruşu, istiklal marşı ve hayatını kaybedenler için okunan dualarla son buldu.


Özgecan Aslan Meydanı’nda tamamlanan anma yürüyüşü sonunda Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan ve Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Vedat Akyar tüm sporculara başarı dileklerinde bulundular.

ANALİG Osman Bayrakdar Sezonu Atletizm Grup müsabakaları öncesi, sporcu kafilelerine Deniz ve Arkeoloji müzeleri ile Mersin’in tarihi ve kültürel yerleri gezdirildi.


Anadolu Yıldızlar Ligi (AnaLig) 2023 Osman Bayrakdar sezonu Kız/Erkek Atletizm Grup Müsabakaları 19-21 Haziran 2023 tarihlerinde 60 m, 200 m, 1500 m, 2000 m, Uzun Atlama, Gülle Atma, 800 m, 80 m engelli, 100 m engelli, Yüksek Atlama, Cirit Atma ve 4×100 m Bayrak yarışları Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi’nde gerçekleştirilecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster