İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 19 Aralık 2022 143 Görüntüleme

MERSİN VALİMİZ ALİ HAMZA PEHLİVAN, İLLER İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DAİRE BAŞKANI ARİF PEKTAŞ VE AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Akif Pektaş’ın vefat eden kayınpederi Oğuz Aktaş’ın Tarsus İlçesi Şehit İshak Mahallesinde bulunan evine taziye ziyaretinde bulundu.
Vali Pehlivan, merhuma Allah’tan rahmet; kızı Yargıtay Tetkik Hakimi Tuğçe Pektaş’a, damadı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Akif Pektaş’a ve ailesine sabır ve başsağlığı diledi.
Taziye ziyaretine İller İdaresi Genel Müdürü Selçuk Aslan, İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çit, Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, Hatay Vali Yardımcısı Orhan Aktürk ve Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu da iştirak etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster