Ana Sayfa Gündem, Sağlık, Yaşam 25 Temmuz 2023 102 Görüntüleme

MERSİN VALİLİĞİ SICAKLIK UYARISI YAPTI

Mersin Valiliği bölgemizdeki mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklık ve beklenen hava durumu ile ilgili açıklama ve uyarı yaptı. Valiliğin yaptığı açıklamaya göre :”Bölgemizde Hava Sıcaklıkları Hafta Ortasına Kadar Artacak, Hafta Sonunda İse Hissedilir Derece Azalacak! Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Meteoroloji 6.Bölge Müdürlüğü’nden gelen son değerlendirmelere göre ,bölgemizde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının yarından itibaren etkisinin artması beklenmektedir. Çarşamba ve perşembe günleri bölgemizde etkili olması beklenen sıcak hava dalgasına bağlı olarak ,sıcaklıkların bölgemizde mevsim normallerinin 5-10 derece üzerine çıkması bekleniyor. Sıcak hava dalgasının 27.07.2023 perşembe günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği ,bu hafta sonunda hava sıcaklıklılarının bölgemizde mevsim normalleri civarında olması tahmin olması tahmin edilmektedir.”

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster