Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus 4 Eylül 2024 14 Görüntüleme

Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz’ın Acı Günü

Mustafa Kocamaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, hayata gözlerini yuman babası Mustafa Kocamaz’ı, Tarsus’ta düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurladı. Ailesi, yakınları, dostları ve sevenlerinin yanı sıra, bölgeden birçok tanınmış isim de bu acı günlerinde Kocamaz ailesini yalnız bırakmadı.

Cenaze töreni, Tarsus Şehir Mezarlığı’nda öğle namazının ardından gerçekleştirildi. Törende, Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç gibi yerel yöneticilerin yanı sıra, İyi Parti’nin önde gelen isimleri de hazır bulundu.

İyi Parti Ankara Milletvekilleri Kürşat Zorlu ve Eşref Fakı Baba, İyi Parti Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu, İyi Parti Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş, İyi Parti Mersin İl Başkanı Avukat Suat Şahin ve İyi Parti Tarsus İlçe Başkanı Gazi Elgün de törene katılarak Kocamaz ailesine taziyelerini iletti.

Yapılan duaların ardından, merhum Mustafa Kocamaz, Tarsus Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster