İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Yaşam 12 Mayıs 2023 114 Görüntüleme

Mersin Milletvekili Adayı Faruk Dinç,Mut ‘u Ziyaret Etti

Seçime sayılı günler kala çalışmalarına devam eden milletvekili adayı Faruk Dinç, Mut ilçesinde halk buluşması gerçekleştirerek esnafı ziyaret etti.

Gittiği her yerde halkın bağrına bastığı AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Faruk Dinç, Mut ilçesini ziyaret etti.Milletvekili Adayı Dinç’e, HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu, HÜDA PAR Mersin İl Başkanı Tahirhan Uysal, Adana İl Başkanı Salih Demir, Konya İl Başkanı Zülküf Tan eşlik etti.

İlk olarak kayısı üreticilerini ziyaret eden Faruk Dinç, üreticilerin sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Daha sonra AK Parti Mut İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden heyet, burada İlçe Başkanı Soner Solak ve yönetimi ile bir süre sohbet etti.Ziyaretin ardından Karacaoğlan Çınaraltı Parkı’nda halk ile bir araya gelen Dinç , halkın sorularını yanıtladı.

Hep birlikte yaşanabilir bir Türkiye arzuladıklarını belirten Dinç şunları söyledi:
“Eleştirilere kapalı değil, açığız. Diyoruz ki, biz de insanız, İslam’ı ölçü alan bir partiyiz. İslam’ı anladığımız kadarıyla yaşayan Allah’ın kullarıyız. Bu konuda eksiğimiz de varsa kardeşler buyurun gelip bizi eleştirebilirsiniz, eleştiriye açığız. Ama eleştiriler ile karalama aynı şey değil. Eleştiri, bir eksiği görürsün söylersin. Ama karalama hakarettir, hakaret eden kişilere zaten biz cevap verme gereği duymuyoruz. Çünkü bir kişi gönlünü açmamışsa, bir kişi memlekete faydalı olma derdi yoksa, ‘ben bu memlekete hizmet edeceğim’ anlayışı yoksa, bizim o insan ile konuşmamız boştur. Biz diyoruz ki, bu memlekete hepimiz sahip çıkalım.

Bu memleketimizi dışarıdaki emperyalizme havale etmeyelim. Hepimizin memleketi, hepimiz beraber yaşayabiliriz. Hiç kimseye ‘yallah Arabistan’a’ demeyelim, hiç kimseye ‘yallah Fransa’ya’ demeyelim. Hep beraber birbirimizi anlayarak, anlayış içerisinde yaşayalım.”

“Bunlar bizim inancımız ile savaşıyorlar. Pes etmişler mi?”

Ardından beraberindeki heyetle birlikte esnaf ziyareti gerçekleştiren Dinç, AK Parti’nin ilçedeki seçim lokalini ziyaret ederek partililer ile bir müddet sohbet etti.Seçim lokalinde kısa bir konuşma yapan Dinç, birilerinin memlekette kaos ortamının oluşturmak için mücadele ettiğini hatırlattı.


Dinç, “Birileri zannediyorlar ki biz geçmişi unutmuşuz. Geçmişte bacılarımız okula gittikleri zaman üniversitenin kapısında bir tane zevat otobüse giriyordu tek tek başörtülü bazılarımızı indiriyordu. Ama kıyafetleri farklı olan insanlara ise karışmıyordu. Biz bunu unutacak mıyız yani? Bunu öylesine mi yapıyorlardı? Acaba başörtü bilginin zihne girmesini mi engelliyordu? Yok! Bunlar bizim inancımız ile savaşıyorlar.

Pes etmişler mi? Yok hala savaşıyorlar. Halende inancımız ile savaşıyorlar, zannediyorlar ki biz unutmuşuz, unutmamışız. Ve inşallah bizde memleketi kutuplaştıranlara, kaos ortamını oluşturanlara, şiddetle bir şey yapmaya çalışanlara karşı meşru zeminde siyaset yapmaya devam edeceğiz. Ve inşallah bizde sayın Cumhurbaşkanımızı başkan yapacağız, aynı şekilde mecliste çoğunluğu sağlayacak milletvekili sayısını kazandıracağız.

14 Mayıs’ta da hep birlikte zaferimizi kutlayacağız inşallah. İnsanların umudu da sizlersiniz. Sadece Türkiye değil, dünya mustazafları, dünya Müslümanlarının umuduyuz. Ve bu umudu muhafaza etmemiz için çalışmalıyız, gayret etmeliyiz. Ulaşabildiğimiz kim varsa ulaşalım, görevimizi yapalım.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında Faruk Dinç’i gören vatandaşlar, sık sık hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son olarak Mut ilçesine bağlı Hamam ve Kültür Mahallelerinde halk buluşması gerçekleştiren Dinç, merak edilen soruları yanıtladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster