İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kadın 13 Haziran 2023 109 Görüntüleme

Mersin İnsan Kaynakları Çalıştay Raporu Hazırlanıyor

4 Mayıs 2023 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Mersin İnsan Kaynakları Çalıştayı’na, 200’den fazla temsilci katılım sağlamıştı. ‘İstihdam, işsizlik, girişimcilik, iş arayan öğrencilere yönelik hizmetler, işverenlere, çalışanlara yönelik hizmetler’ gibi konu başlıklarının tartışıldığı çalıştayın sonuç raporu için harekete geçildi.

31 Mayıs 2023 tarihinde Kariyer Merkezi ev sahipliğinde Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen planlama toplantısına kentteki üniversiteler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, oda ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Geleceğe hazırlık için rapor, başvuru kaynağı olacak

Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Şube Müdürü Serkan Özada planlama toplantısında, kurumlar arası işbirliğine dayalı olarak kamu kurumları, üniversiteler, odalar, sivil toplum kuruluşları, özel sektör temsilcileri, iş arayanlar ve öğrencilerin geniş katılımı ile İnsan Kaynakları alanında büyük bir çalışmaya imza attıklarının altını çizdi. Pandemi ve dijital dönüşüm sürecinin iş hayatında büyük bir değişime yol açtığını belirten Özada; işlerin tanımı, içerikleri, çalışma şekilleri, başarılı olmak için gerekli yetkinlikler gibi birçok noktada, Mersin’in kendisini yeniden değerlendirmesinin öneminden bahsetti.

Çalıştayın sonuç raporunu hazırlamak üzere, moderatörler ve masa liderleri ile planlama toplantısını gerçekleştirdiklerini sözlerine ekleyen Özada, çıkacak raporun hem akademik, hem de pratik çerçevede ilgili kurum ve kuruluşlar ile kamuoyu için başvuru kaynağı niteliğinde olmasını amaçladıklarını belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster