Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 9 Ocak 2024 39 Görüntüleme

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN 2024 TAKVİMLERİ BU YIL DA TARSUS HAL ESNAFINA DAĞITILDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin özel olarak hazırladığı ve beğeni toplayan takvimleri geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu senede Tarsus Hal’i esnaflarına dağıtıldı
CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, Mersin Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis üyesi ve İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetgin, Hal Yöneticisi Muzaffer Akkılıç ve iş insanı Ali Seçer’in katıldığı takvim dağıtımında, Hal esnafları Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in hizmetlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.
Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Halciler Derneği Başkanı Ali İlk’i ziyaret eden heyet daha sonra, tüm Hal esnafını tek tek işyerinde ziyaret etti.
“Memnuniyetle” mottosuyla hazırlanan ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik adına uygulama koyduğu çalışmalardan kısa bilgilerin verildiği her bir takvim sayfasında, Başkan Vahap Seçer’in, “Türkiye geneli belediye ve belediye başkanı memnuniyet oranı en yüksek il’lerinden biriyiz. Memnuniyetle çalışmaya devam edeceğiz. Mutlu yıllar dilerim” sözü bulunuyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis üyesi ve İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, tüm esnaflara Başkan Vahap Seçer’in selamlarını iletip, hayırlı işler dileklerinde bulundu.
Ali Uyan ve beraberinde ki heyet esnafların görüş ve taleplerini de dinlediler. Takvimler, kent genelinde esnaflara ulaştırılmaya devam ediyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster