Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 22 Nisan 2024 11 Görüntüleme

MERSİN BÜYÜKŞEHİR VE TARSUS BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN ORTAK CADDE YIKAMA ÇALIŞMASI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Koordinasyon Şube Müdürlüğü ile Tarsus Belediyesi temizlik ve çevre koruma birimi ekipleri, kent genelinde ortaklaşa faaliyetlerini sürdürerek cadde temizliği konusunda önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Ekipler, Tarsus kent merkezinde bulunan önemli ana arterlerden olan Atatürk Bulvarı, İsmetpaşa Bulvarı, Adana Caddesi ve Muvaffak Uygur Caddeleri’nde, özel ekipmanlar ve araçlar kullanarak süpürme ve yıkama çalışmalarını titizlikle gerçekleştirdi.

Her gün binlerce aracın ve yayaların kullandığı bu cadde ve bulvarlarda yürütülen dezenfekte çalışmaları, program dahilinde diğer önemli cadde ve bulvarlarda da uygulanacak. Ekipler, çevre temizliği ve hijyen konusundaki hassasiyetlerini sürdürerek, vatandaşların sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamalarına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Cadde ve bulvar temizliği çalışmalarının düzenli olarak devam edeceği belirtilirken, vatandaşlar da belediyenin çevre temizliği konusundaki çabalarına destek olmak için çöp atıklarını belirlenen noktalara uygun şekilde atmaya dikkat etmeye davet ediliyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster