İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Magazin, Tarsus, Yaşam 21 Haziran 2023 152 Görüntüleme

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin “Yaz Dostum Konserleri “Tarsus’ta Muhteşem Başladı

Tarsus, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Dostum Konserleri kapsamında, unutulmaz bir geceye tanıklık etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası, 20 Haziran 2023 tarihinde Tarsus Yarenlik alanında gerçekleştirdiği konserde, muhteşem performansıyla büyük beğeni topladı.


Saat 19:00’da başlayan konserde Tarsuslular, yoğun ilgi ve coşkuyla konser alanını doldurdu. Mersin Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası sanatçıları, sahnede enerjik performanslarıyla izleyicileri adeta büyüledi. Şarkılarla dolu bir repertuvar eşliğinde, Tarsuslulara unutulmaz anlar yaşattılar.

Tarsuslular, sevdikleri şarkıları birlikte söyleyerek, doyasıya eğlendi.Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Dostum Konserleri, Tarsus halkını müzikle buluşturarak yaz aylarına renk katıyor. Konserlerin devamında farklı sanatçılar ve müzik grupları da sahne alacak, böylece Tarsuslular unutulmaz bir yaz eğlencesi yaşayacaklar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster