Ana Sayfa Gündem, Tarsus 18 Eylül 2024 3 Görüntüleme

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Bağlar Mahallesi’ne Yol Yenileme Çalışması

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus genelindeki kırsal ve merkez mahallelerde asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, merkez mahallelerden Bağlar Mahallesi’nde kapsamlı bir asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Çalışmalar kapsamında Emin Polat Caddesi başta olmak üzere 04118, 04120, 04182, 04122 ve 0477 sokaklarda toplamda bin 100 metre uzunluğunda çift kat sathi kaplama işlemi yapıldı. Bu çalışmalarla mahalledeki yol kalitesi önemli ölçüde iyileştirildi.

Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan, Büyükşehir Tarsus Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetgin, Büyükşehir Birim Amirleri ve Bağlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Altundağ, çalışmaların mahalleye getireceği katkıları değerlendirdiler.

Bağlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Altundağ, yapılan hizmetlerden dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini ileterek, “Mahallemize yapılan bu önemli hizmet sayesinde yollarımız daha modern ve kullanışlı hale geldi. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Tarsus genelinde yol yapım ve bakım çalışmaları, planlanan program çerçevesinde devam edecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster