İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 10 Ocak 2024 46 Görüntüleme

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, TARSUS HAL ESNAFINA 2024 TAKVİMLERİ DAĞITTI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, özel olarak hazırladığı ve geçtiğimiz yıllarda büyük beğeni toplayan takvimleri, bu sene de Tarsus Hal esnaflarına dağıttı

CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, Mersin Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis üyesi ve İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetgin, Hal Yöneticisi Muzaffer Akkılıç ve iş insanı Ali Seçer’in katılımıyla gerçekleşen takvim dağıtımında, Hal esnafları Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in hizmetlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Halciler Derneği Başkanı Ali İlk’i ziyaret eden heyet daha sonra, tüm Hal esnafını tek tek işyerlerinde ziyaret etti.Takvimlerde, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in sosyal belediyecilik adına gerçekleştirdiği çalışmalardan kısa bilgiler bulunuyor.

Başkan Seçer’in, “Türkiye geneli belediye ve belediye başkanı memnuniyet oranı en yüksek illerinden biriyiz. Memnuniyetle çalışmaya devam edeceğiz. Mutlu yıllar dilerim” sözleri takvim sayfalarına işlenmiş durumda. Mersin Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis üyesi ve İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, tüm esnaflara Başkan Vahap Seçer’in selamlarını iletip, hayırlı işler dileklerinde bulundu.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster