Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus 21 Şubat 2024 25 Görüntüleme

“Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Desteklerini Arttırıyor.. Üreticilerin Yüzü Gülüyor”

Mersin Büyükşehir Belediyesi, tarım sektörünü desteklemeye yönelik hamlelerine devam ediyor
 Son olarak,Tarsus’ta üreticilere yönelik düzenlenen “Tarsus Tarımsal Destekler Töreni”nde Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, üreticilerle bir araya geldi.
Başkan Vahap Seçer, Törende yaptığı konuşmada, tarımda önemli çalışmalar yaptıklarını ve desteklerin devam edeceğini belirtti.
Seçer, “Üreten, çalışan herkese destek var” diyerek Büyükşehir Belediyesi’nin tarımsal desteklerini vurguladı.
Seçer, yaptıkları fide ve fidan desteklerinin rakamsal verilerini paylaşarak, bugüne kadar 1 milyon 366 bin fide, fidan ve nergis soğanı dağıttıklarını açıkladı. Ayrıca, sıvı gübre, sera naylonu, sera ipi gibi desteklerin de yapıldığını belirtti.
Üretimin teknik olarak usulüne uygun yapılmasının önemine vurgu yapan Seçer, büyükbaş hayvan yetiştiricilerine yem, arı yetiştiricilerine alet-ekipman desteği gibi desteklerin de sağlandığını ifade etti.
Seçer, herkesin belediyesi olduklarını ve ayrım yapmadan hizmet verdiklerini vurgulayarak, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’nin en güçlü belediyelerinden biri olduğunu belirtti.
Yerel seçimlere yaklaşırken, boş vaatlerle değil icraatlarla kampanya yürüttüklerini dile getiren Seçer, 31 Mart’tan sonra da Mersin’de başkanlık görevine devam edeceklerini ve her ilçede başarıya koşacaklarını ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster