Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus 21 Ağustos 2024 19 Görüntüleme

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Okullarda Tadilat ve Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki okullarda tadilat, tamirat ve yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yürütülen çalışmalar kapsamında, okul binalarının fiziki koşullarını iyileştirmek ve öğrencilerin daha sağlıklı ortamlarda eğitim almasını sağlamak amacıyla çeşitli bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Ekipler, okullarda sınıf içi ve dış mekanlarda boya, sıva, kapı-pencere onarımı gibi işlere ağırlık veriyor.

Belediye yetkilileri, bu tür çalışmaların eğitim kalitesini artırma amacı taşıdığını ve gelecek nesillerin daha iyi şartlarda öğrenim görmesi için her türlü desteğin sağlanacağını belirtti. Çalışmalar, öğrenci ve öğretmenler tarafından da takdirle karşılandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster