İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Yaşam 16 Şubat 2023 148 Görüntüleme

MERSİN BAROSU’NUN DEPREM BÖLGELERİNE GÖNDERDİĞİ İNSANİ YARDIM ARAÇ SAYISI 8 OLDU

1. ve 2. YARDIM TIRI; HATAY’DAKİ DEPREMZEDELERE GÖNDERİLDİ
Mersin Barosunun düzenlediği depremzedelere yardım kampanyası kapsamında, meslektaşlarının desteğiyle depremzedeler için toplanan temel ihtiyaç tırının ilki, Özpet Petrol ve Merport Limited Şirketleri’nin katkılarıyla depremzedelere ulaştırılmak üzere  yola çıktı.
3. YARDIM TIRI; ISLAHİYE’DEKİ DEPREMZEDELER GÖNDERİLDİ
Mersin Barosunun  düzenlediği depremzedelere yardım kampanyası kapsamında, meslektaşlarının desteğiyle depremzedeler için toplanan temel ihtiyaç tırlarının üçüncüsü, Gümüştaş Lojistik’in katkılarıyla Gaziantep / Islahiye’deki depremzedelere ulaştırılmak üzere bugün yola çıktı.
4. VE 5. YARDIM TIRI; DEPREMZEDELER İÇİN YOLA ÇIKTI
Mersin Barosunun düzenlediği depremzedelere yardım kampanyası kapsamında, meslektaşlarının desteğiyle depremzedeler için toplanan temel ihtiyaç tırlarının  dördüncüsü ve beşincisi, Özpet Petrol ve Merport Lojistik’in katkılarıyla depremzedelere ulaştırılmak üzere bugün yola çıktı.
6. YARDIM TIRI; DEPREMZEDELER İÇİN YOLA ÇIKTI
Mersin Barosunun düzenlediği depremzedelere yardım kampanyası kapsamında, meslektaşlarının desteğiyle depremzedeler için toplanan temel ihtiyaç tırlarının  altıncısı, Özpet Petrol ve Merport Lojistik’in katkılarıyla depremzedelere ulaştırılmak üzere  yola çıktı.
7. YARDIM TIRI; DEPREMZEDELER İÇİN YOLA ÇIKTI
Mersin Barosunun depremzedelere insani yardımları ,meslektaşlarının desteğiyle devam ediyor. Depremzedeler için toplanan temel ihtiyaç tırlarının yedincisi, Aşil Lojistik ve Sas Tarım Ltd. Şirketi’nin katkılarıyla depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı.
8. İNSANİ YARDIM ARACI YOLA ÇIKTI
Mersin Barosunun depremzedelere insani yardım aracının sekizincisi, depremzedeler için  yola çıktı. Meslektaşlarının birlik içerisinde,depremzedelerimize desteği sürüyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster