İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Yaşam 16 Şubat 2023 126 Görüntüleme

MERSİN BAROSU:”HATAY’DAKİ DEPREMZEDELERE TEMEL İHTİYAÇLAR ULAŞTIRILDI”

Mersin Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir, yönetim kurulu üyeleri ve Avukat Hakları Merkezi, TBB Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ile birlikte 07 Şubat Salı günü Hatay’da depremzedeleri ziyaret etti.
Mersin Barosunun düzenlediği depremzedelere yardım kampanyası kapsamında, meslektaşlarının desteğiyle depremzedeler için toplanan temel ihtiyaç tırlarının ikisi Hatay’daki depremzedelere Baro yönetimi tarafından ulaştırıldı.
Depremzedeler ve yetkililer ile görüşülerek, ihtiyaçlar hakkında bilgiler alan Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir, ülke olarak zor bir süreç geçirdiğimizi ifade ederek, yaralarımızı sarmak için Mersin Barosu olarak meslektaşlarıyla birlikte özverili çalışmalarını sürdürdüklerini, üçüncü yardım tırının yola çıkması için hazırlıkların yapıldığını ve bugün yola çıkacağını söyledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster