İçel
Ana Sayfa Gündem, Yaşam 26 Ocak 2023 133 Görüntüleme

MERSİN BAROSU MERKEZ, KOMİSYON VE KULÜP BAŞKANLARI OCAK AYI TOPLANTISI YAPILDI

Mersin Barosu bünyesinde bulunan merkez, komisyon ve kulüp başkanları Ocak ayı toplantısı, Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir’in başkanlığında yapıldı.

Mersin Barosu yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Mersin Barosu Gökdelen hizmet biriminde yapılan toplantıda söz alan merkez, komisyon ve kulüp başkanları, yapmış oldukları ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, öneri ve taleplerini sundu. Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir, baro bünyesindeki merkez, komisyon ve kulüplerin etkin çalışmalarıyla Mersin Barosu’nun ivme kazandığını ve toplumsal sorunların çözümüne önemli katkılar sunduğunu ifade ederek, projelerine her zaman destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster