İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Sağlık, Tarsus, Yaşam 7 Mart 2024 31 Görüntüleme

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu’nun Fotoğraf ve Resim Sergisi Açıldı

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu, Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle düzenlediği ‘Anılar Çiçek Açtı’ temalı Fotoğraf ve Resim Sergisi’nin açılış törenini Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi’nde gerçekleştirdi. Tören, geniş bir katılımla gerçekleşti. Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Mersin Alzheimer Derneği Başkanı Prof. Dr. Aynur Özge ve diğer protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, davetliler ve basın mensupları serginin açılışında bir araya geldi.

Açılış töreninde konuşmalar yapıldı ve günün anlam ve önemi vurgulandı. Programa katkı sağlayanlara ve katılımcılara teşekkür edildi. Sergi açılış kurdelesi kesildikten sonra, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu’nun fotoğrafa nakış tekniğiyle hazırladığı eserler ile Birgül Otacı’nın karakalem çalışmaları ziyaretçilere duygusal anlar yaşattı.

Sergide, Fotoğrafa Nakış Sanatçısı Yeşim Pektok’un eserleri de yer aldı. Sergi, 7-8 Mart 2024 tarihlerinde Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi’nde ziyaretçilerin beğenisine açık olacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster