İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Magazin, Teknoloji, Yaşam 2 Ocak 2023 249 Görüntüleme

Mersin 2023’e ‘Yeni Yıl Sokak Partisi’ İle Girdi

Mersinliler 2023 yılına Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Yeni Yıl Sokak Partisi’ ile girdiler. Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda gerçekleştirilen ve Grup Detox, Betül Haydın ile Ozan Doğulu’nun sahne aldığı etkinlikte Mersinliler doyasıya eğlendiler.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen etkinlik öncesi, meydanda yer alan birbirinden güzel aydınlatma figürlerinde fotoğraf çektiren Mersinliler, Yılbaşı Pazarı stantlarına da büyük ilgi gösterdiler.

Dj ve sahne alan sanatçıların müziklerine de dans ederek eşlik eden ve 2023 yılına doyasıya eğlenerek giren Mersinlilere, Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından da gece boyunca sıcak çorba ikramı yapıldı.

“Büyükşehir’in etkinlikleri çok güzel, Mersin’de çok şey değişti”

Etkinliği ve yılbaşı süslemelerini çok beğendiğini söyleyen Zübeyde Şen isimli vatandaş, “Çok güzel, çok keyifli. Tıpkı New York sokakları gibi çok hoş. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin etkinliklerini çok seviyorum, çok beğeniyorum, tüm etkinliklere de geliyorum. Mersin’de çok şey değişti, umarım tüm ülkede de değişir. Bence Mersin öncü oldu her anlamda” dedi.

“Büyükşehir bu tür etkinliklerle bizi daha çok motive ediyor”

Bu tür etkinliklerin Mersin halkı için çok iyi olduğunu düşündüğünü söyleyen Derin Bozkurt ise, “Çok eğleniyoruz. Bu tür etkinliklerin, Mersin halkı için çok iyi olduğunu düşünüyorum. 2022 yılı, Covid-19’dan dolayı pek güzel geçmedi. Birçok insan yılbaşını evinde geçireceğine, burada arkadaşlarıyla eğlenerek güzel şekilde geçiriyor. Büyükşehir Belediyesi bu tür etkinliklerle, biz gençleri hayata daha çok motive ediyor” diye konuştu.

Yeni Yıl Sokak Partisi’ne arkadaşları ile geldiğini ve çok eğlendiklerini söyleyen Kemal Kara, “Arkadaşlarla geldik, güzel eğleniyoruz. Belediyemiz her sene olduğu gibi, bu sene de çok konser yaptı. Biz de her sene olduğu gibi, bu sene de eğleniyoruz, çok hareketli geçiyor” diye konuşurken, Fatoş Öztürk isimli Mersin Üniversitesi öğrencisi genç ise, “Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin çok güzel aktiviteleri var. Öğrencilerin ve gençlerin eğlenmesi için olanaklar sunuyor” şeklinde konuştu.

“Öğrenciler ve gençler düşünülerek güzel etkinlikler yapılıyor”

Düzenlenen etkinlik sayesinde 2022 yılını güzel bir şekilde tamamladıklarını söyleyen Yunus Efe isimli genç, “Çok eğleniyorum. Yeni yıla böylesi güzel bir organizasyon ile girmek, biz gençleri gerçekten mutlu etti. Başkanımız Vahap Seçer’e gerçekten teşekkür ediyoruz. Yılı güzel bir şekilde kapatıyoruz. Öğrencileri ve gençleri düşünerek, güzel etkinlikler yapıyorlar. Mutluyuz ve başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Amasya’da yaşadığını ve doğum günü olduğunu söyleyen Rabia Demir isimli vatandaş ise, “Çok eğleniyoruz. Gayet eğlenceli olduğunu düşünüyorum. Ben Amasya’da yaşıyorum. Muhtemelen orada da şimdi etkinlik vardır, ama orası küçük şehir. Burası büyükşehir olduğu için daha kalabalık ve daha eğlenceli diyebilirim” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster