Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 23 Ağustos 2023 123 Görüntüleme

MEMLEKET PARTİSİ TARSUS ‘TA SICAK GELİŞME

” YÖNETİM DEĞİŞTİ”
Memleket Partisi Tarsus İlçe Teşkilatı, 23.08.2023 Çarşamba günü İlçe Başkanlığı Yönetimlerinin değiştiğini açıkladı. Memleket Partisi Tarsus İlçe Başkanlığına Kudret Koç getirildi.
Sayın Koç Memleket Partisi İlçe Başkanlığında yapılan değişikliği ile ilgili şunları dile getirdi:
“Memleket Partisi Tarsus İlçe Teşkilatı olarak yeni yönetimimizle birlikte halkımızın karşısına daha güçlü, daha aktif ve enerjik bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Bizim Derdimiz Makam, Koltuk Değil
Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin yakmış olduğu çoban ateşi ve Kuvay-i Milliye ruhuyla Atatürk’ün yolunda ilerlemeye azimle devam ediyoruz. Menfaatleri peşinde koltuk sevdası olanlar değil, Memleket sevdalısı ve Muharrem İnce ‘ye gönül vermiş arkadaşlarla yolumuzda yürüyoruz.
Muharrem İnce Haklıymış
Bu Cennet vatanın içinde bulunduğu ekonomik ,kültürel ve sosyal çöküntünün giderilmesi için Sayın Genel başkanımızın partimizin kurulduğu günden beri gerçekleri söylemiş olduğu halkımız tarafından anlaşılmıştır”
Memleket Partisi Tarsus İlçe Başkanlığının yönetim kurulu listesi şu şekilde açıklandı:
Memleket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Kudret Koç
Yönetim Kurulu Üyeleri: Edip Arslan, Gülistan Bozan, Zeki Yüngül, Kaan Çınar, Deniz Öztepe, Ali Çağ, Müslüm Kesek, Gül Cemile Kaya ve Ömer Yalçın
*Önümüzdeki günlerde daha detaylı bir basın açıklaması yapılacağı vurgulandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster