Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 28 Mayıs 2024 67 Görüntüleme

MEMLEKET PARTİSİ TARSUS İLÇE TEŞKİLATI “TOPLU İSTİFA ETTİ”

Memleket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ömer Yalçın ve yönetim kutulu ile birlikte istifa ettiklerini duyurdu
 Yalçın’ın Sosyal Medya hesabından duyurduğu açıklama şu şekilde;
Bugün itibariyle Partimdeki İlçe Başkanlığı Görevimden ve Partimden istifa etmiş bulunmaktayım. Bundan sonraki süreçte yol alacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
Atatürk’ün yolundan, ilke ve inkılaplarını feyz alarak verdiğimiz bu mücadele ilelebet devam edecektir. Yaşanan bu seçim sürecinde maalesef ki gördüğümüz basiretsiz ve metanetsiz açıklamalar adaylarımız tarafından gerçekleşmiştir.
35 bin 40 bin oyumuz var diyen insanların sadece lafta olduğunu 1.500/2000 oyun çıktığını belgeler ile görmüş olduk ve kara bir leke ile siyasi hayatlarına son verdiğini bu seçim sürecinde yaşamış olduk… İtirazda bulunmadığımız oylarımız ile yaklaşık 20 bine yakın oy alarak Tarsus’ta 3. Parti konumuna geldiğimizi gördük.
Bu çalışma Tamamı ile partisel değil kitlesel bireysel bir çalışma ile olmuştur. Yol arkadaşlarımız ile güzel bir kitle oluşturduk ve yol arkadaşlığı yaptık. Bu süreçte sadece doğru bildiği yoldan ilerleyerek dimdik duran ve SATMAYAN.. bizlere destek veren yol arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Yapılan açıklamalarda sadece kendisine atılan suçlamalara cevap verenleri ve kendisine inanıp bu Memleket için mücadele veren insanların dertlerine ve çektikleri çilelere kulak kapayanlarda esef ile kınıyorum.
Seçimin sadece 5 yıllık olmadığını şuan ki yönetimlerinde unutmaması gerektiğini belirtiyor, herkese Adaletli ve Şerefli yönetimler diliyorum. Mücadelemiz ekip olarak devam edecektir ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster