İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 3 Nisan 2023 190 Görüntüleme

Memleket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Hakan AKDEMİR ; “Kazım Can İzgioğlu ve Arda Ziylan, Fikir Ayrılığı Nedeniyle Partimizden İstifa Etmişlerdir” dedi

Memleket Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı 2.04.2023 Pazar, Saat 14:00’da İlçe Binasında Toplantı gerçekleştirdi. Seçim Startının verildiği Toplantıda Milletvekili Aday Adayı Mehmet ATILGAN ve Özgür TÜRKER konuşma yaptılar. Toplantıda Birlikte Güçlüyüz Yazan pasta kesildi.
Toplantının ardın Başkan Hakan AKDEMİR şunları aktardı ; “Memleket partisi ilçe başkanı olarak partimin içerisinde benim ya da yönetimde olan değerli başkanlarımın en üst seviyeye kademe atlamak değil en üst seviye de yapacak olduğumuz çalışmalarımızdır.
Bizim için önemli olan milletimiz adına dışarıya çıktığımızda insanlara ulaşmaktır, dertlerine derman , sorunlarına çözüm yolu arayarak en üst düzeyde neler yapabiliriz olmaktır. Ben ilçe başkanıyım diye bizim en üst seviyemiz bu değil partimiz ve çalışmalarımız da neler ortaya koymaktır.
Biz bununla övünüyoruz. Evet bizim farklı düşüncelerimiz var doğru mesela şöyle dile getireyim Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan gidiyoruz ilke ve devrimleri üzerinden hukuku, eşitliği, emeği , barışı , refahı , ekonomik kalkınmayı , muasır medeniyetler seviyesine çıkarmayı ve Cumhuriyetçi demokrat parti olarak çalışarak farklı bir düşüncedeyiz.
İyi ki memleket partisi olarak varız diyoruz. Bizim yolumuz da çizgimiz de belli bir şekilde yürüyoruz hiç bir zaman da değişmedi ve Meyve veren ağacı taşlarlar diye boşuna dememiş atalarımız .
Son olarak şunu söylemek istiyorum. Sn. Avukat Arda Ziylan ve Sn. Avukat Kazım Can İzgioğlu arkadaşlarıma yanımızda ve çalışmalarımızda bizimle beraber oldukları için teşekkürlerimi sunuyorum. Dostluk ayrı siyasi görüş ayrıdır. Fikir ayrılığı nedeniyle partimizden istifa etmişlerdir. Kendilerine hayatta ve düşüncelerinde başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster