İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 3 Şubat 2024 70 Görüntüleme

Memleket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Görevini Bıraktı Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

“Her zaman şunu derim ki! Benim ne makamda gözüm var, ne de bir mevkii. Benim derdim vatanım, memleketim, bayrağım, halkım, ulusum, milletim. Gençlerin daha aktif olmaları, daha şevkle görev almaları, önlerinin açılması, siyasette yeni yüzlerin ısınması maksadıyla Tarsus Memleket Partisi İlçe Başkanlığı görevimi kendi isteğimle bıraktığımı, İlçe Başkan Vekilliği görevine geçtiğimi ve yeni İlçe Başkanının Ömer Yalçın olması gerektiği talebinde bulunduğumu belirtirim.

Hani çok bilmiş, komplo teorisi üretenler var ya! Onlara da derim ki, bu benim tamamen kendi şahsi kararımdır. Bu demek değildir ki Memleket Partisine gönül vermediğim anlamı çıkarılmasın. Şu da bilinsin ki, her daim Memleket Partisi ve Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin yanında bulunacağım.

Gönül verdiğim ve gönlüme almış olduğum değerlerin her daim yanında durmuşumdur. Bu bir dik duruş ve karakter meselesidir. Gönül ister ki, siyasette koltuk derdinde olanlar, koltuğunu asla bırakmak istemeyenler, bu hareketimden örnek alırlar dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster