İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 12 Şubat 2024 46 Görüntüleme

MEHMET YUNUS SEVEN :”TARSUS’TA TARİH YAZACAĞIZ”

İYİ Parti’nin Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Yunus Seven, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Seven’in seçim çalışmalarına, İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil ve partililer de yoğun bir şekilde katılıyor.

Son olarak Anıt Mahallesi’nde başlayan ziyaretler, Şehitler Tepesi Mahallesi’nde devam etti. Mahalle sakinleriyle sıcak bir şekilde sohbet eden Seven, onların talep ve sorunlarını dinledi. Ardından Mithatpaşa Mahallesi’nde bulunan semt pazarını ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Burada da vatandaşların beklenti ve önerilerini dinleyen Seven, Tarsus’un dört bir yanında halkın nabzını tutmaya devam etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Tarsus Sebze Hali’ni ziyaret eden Seven, burada esnaflarla görüşerek onların sorunlarını dinledi ve projelerini paylaştı. Ergenekon ve Çağlayan mahallelerindeki semt pazarlarını da ziyaret eden Seven, halkın ilgisiyle karşılaştı ve destek mesajları aldı.

Mehmet Yunus Seven, yaptığı açıklamada, “Hemşehrilerimizle buluşmak, onların taleplerini dinlemek ve projelerimizi paylaşmak bizim için son derece önemlidir. Tarsus’a umut olmak, Tarsuslulara çare olmak için buradayız. Vatandaşlarımızın pahalılık ve işsizlik gibi sorunlarına çözüm bulmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İYİ Parti olarak Tarsus’ta yeni bir dönemi başlatmak için tüm gücümüzle mücadele ediyoruz. 1 Nisan sabahı mutlu bir Tarsus’a ‘merhaba’ demek için birlikte güçlüyüz ve birlikte kazanacağız” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster