Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Yaşam 25 Temmuz 2024 26 Görüntüleme

Mehmet Metin’den Evde Eğitim Gören Öğrenciye Doğum Günü Sürprizi

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Şube Müdürü Mehmet Bulut, Dumlupınar Hürriyet İlkokulu Müdür Vekili Mehmetcan Gökü ve Sadık Elliyeşil Ortaokulu Müdür Yardımcısı Yahya Doğan, sağlık sorunları nedeniyle evde eğitim gören Mustafa Berk Orekici’ye doğum günü sürprizi yaptılar.

Öğrenci Mustafa Berk Orekici’nin evinde gerçekleştirilen doğum günü kutlamasında, ailesi de bu anlamlı ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Doğum günü pastası kesilerek gerçekleştirilen etkinlikte, Mustafa Berk’e sağlık, mutluluk ve huzur içinde nice güzel yaşlar dilendi.

Eğitimciler, öğrencilerin sadece akademik başarılarıyla değil, aynı zamanda onların sosyal ve duygusal gelişimleriyle de ilgilendiklerini vurguladılar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster