Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 12 Eylül 2024 22 Görüntüleme

MBB Türk Halk Müziği Topluluğu Yeşil Mahalle’de Konser Verdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, Yeşil Mahalle’de sevilen şarkılarla unutulmaz bir konsere imza attı

11 Eylül Çarşamba akşamı saat 20:00’de Yeşil Mahalle Muhtarlık önünde gerçekleşen konsere Tarsus halkı yoğun ilgi gösterdi.

Konsere katılan Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, vatandaşlarla bir araya gelerek etkinlik hakkında görüşlerini paylaştı. Başkan Boltaç, “Tarsus’un yarınlarını halkımızla birlikte inşa ediyoruz. Yeşil Mahalle halkımız ile yaz akşamlarını şenlendirdiğimiz, MBB Türk Halk Müziği Topluluğu konserimizde bir araya geldik. Birlikte attığımız her adımda, halkımızın mutluluğu en büyük önceliğimiz” dedi.


Yeşil Mahalle Muhtarı Emrah Kara ise; Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesine teşekkürlerini ileterek çiçek takdim etti.
Konser, mahalle sakinlerine keyifli bir yaz akşamı yaşatırken, Tarsus’un kültürel etkinliklerle zenginleşen sosyal hayatına da katkı sağladı.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster