Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 25 Ağustos 2023 155 Görüntüleme

MBB, TARSUS PİRESTİJ CADDE PROJESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesinin, “Yapımına Devam Edilen Prestij Cadde Projesi” ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus’ta çalışmaları devam eden Prestij Cadde Projesi’nin ilerleyişi hakkında bilgilendirmek amacıyla 24 Ağustos Perşembe günü saat 09.00’da Tarsus Gözenler Restaurant’ta Basın mensupları ile toplantı düzenledi.
Toplantıya Mersin Büyükşehir Belediyesi yetkilileri katıldı. Genel Sekreter Yardımcısı Tarık İrde, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Nur Banu Çelik, Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Zeki Aksoy, Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapım Bakım Şube Müdürü Yusuf Aydın ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi temsilcisi Deniz Bey, Tarsus’ta devam eden yol bakım onarım imar çalışmaları hakkında detaylı bilgi verdi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tarık İrde, projenin amacının Tarsus kent merkezinin fiziksel yapısındaki işlevsel ve görsel bozuklukları düzeltmek olduğunu belirtti. İrde, Tarsus’ta yapılan çalışmaların yer altı problemleri ve tarihi yapılar nedeniyle zaman zaman aksadığını vurguladı.
Ayrıca, toplantıda projenin ilerleyişi hakkında da bilgi verildi. İrde, Eylül ayında Demirkapı-İş Bankası ve İş Bankası-Kleopatra arasındaki bölgelerde çalışmaların başlayacağını açıkladı.
Toplantıda ayrıca, Tarsus Şelale Etkinlik ve Yaşam Merkezi, Kültür Park ve Sanat Sokağı Projesi ile Tarsus Tarihi Kent Merkezini Canlandırma ve Koruma Projesi gibi diğer projelerin detaylarına da değinildi. Bu projelerin tamamlanması durumunda Tarsus’a büyük fayda sağlayacağı vurgulandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster