İçel
Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 23 Kasım 2022 165 Görüntüleme

MBB EKİPLERİNDEN TARSUS DURAKLARI TEMİZLİĞİ

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN TARSUS’TA DURAK TEMİZLİK ÇALIŞMASI
Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşların sıklıkla kullandıkları otobüs duraklarında yıkama ve dezenfekte çalışması yürütüyor.
Geçtiğimiz aylarda Tarsus’un birçok noktasına yepyeni duraklar monte eden ve Sarı Limon otobüslerle kent genelinde ulaşımı rahat ve konforlu hale getiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, her gün binlerce vatandaşın kullandığı otobüs duraklarında genel temizlik, yıkama ve dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor.
Yoğunluğun azaldığı akşam saatlerinde yerine getirilen çalışma kapsamında, duraklar ekipler tarafından titiz şekilde yıkanıyor. Gelişi güzel olarak asılan pankartların söküldüğü çalışmalar program dahilinde uygulanıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster