Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 21 Ağustos 2024 42 Görüntüleme

Mahmut Tat’tan Devlet Bahçeli’ye Ziyaret

Geçtiğimiz seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı olan Mahmut Tat, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti

Ziyaret sırasında, Tat, Bahçeli’ye duyduğu saygıyı ve minnettarlığı ifade ederek, “Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi Makamında Ziyaret Ettim. Rabbim Başarılı, Sağlıklı Ömürler Nasip Eylesin İnşallah.” dedi.

Mahmut Tat, geçtiğimiz yerel seçimlerde Tarsus Belediye Başkanlığı için MHP’nin adayı olarak önemli bir sorumluluk üstlenmişti. Tarsus’ta uzun yıllardır süregelen siyasi etkinliği ve partiye olan bağlılığı ile tanınan Mahmut Tat, Bahçeli ile yaptığı bu görüşmede hem geçmişteki tecrübelerini paylaştı hem de geleceğe yönelik stratejiler üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster