İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Sağlık, Siyaset, Tarsus, Yaşam 15 Şubat 2024 53 Görüntüleme

MAHMUT TAT : “SÖZÜMÜZ VAR, ENGELLERİ AŞACAĞIZ”

Tarsus’ta Engelli Vatandaşların Temsilcileriyle Buluşma…” Mahmut Tat’ın Engelsiz Şehir Vizyonu”

Tarsus’ta Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, engelsiz bir şehir ve birlikte yaşam vizyonu doğrultusunda önemli bir adım attı. Mahmut Tat, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları Fatih Yıldırım ve İlker Uyar ile birlikte, engelli vatandaşların temsilcileriyle bir araya geldi.

Toplantıya Tarsus Engelliler Platformu Başkanı Dursun Arslan, Türkiye Sakatlar Derneği Tarsus Şube Başkanı Ali Çelik, Tarsus Görme Engelliler Derneği Başkanı Fikri Topuz, Tarsus Otizm Derneği Başkanı Fatih Düzenli ve dernek üyeleri de katıldı.

Mahmut Tat, toplantıda engellerin aşılması ve Tarsus’un kucaklaşması için kararlılıkla çalışacaklarını belirtti. Tat’ın şu sözleri dikkat çekti: “Sözümüz var: Engelleri aşacağız, Tarsus’ta kucaklaşacağız.”

Tarsus Engelliler Platformu ise konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Üyelerimiz ve yönetimimiz adına Sayın Mahmut Tat’a teşekkür ederiz. Ayaklarına sağlık. Kendilerine çıkmış oldukları bu adaylık yarışında başarılar dileriz.”

Bu buluşma, engelli bireylerin toplumda daha fazla yer alması ve haklarının korunması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster