Ana Sayfa Gündem, Kadın, Sağlık, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 17 Ekim 2023 95 Görüntüleme

LÖSEV’DEN AKKOZA MEDYA GRUBUNA ZİYARET

LÖSEV’in (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) yetkilileri, Akkoza Medya Grubu CEO’su Hasan Selenoğlu ve Rejisörü Erdal Alakaş ile bir araya geldi
LÖSEV’in Aile Komitesinden Ayfer Can ile Berna Akbaş, gönüllü olarak LÖSEV’e katkıda bulunan Gönül Tatlı ve LÖSEV Sosyal Hizmetler Uzmanı Ayşegül Yetkin ziyaret sırasında LÖSEV’in çalışmaları hakkında değerli bilgiler paylaştı.
LÖSEV, lösemi hastası çocukların ve ailelerinin yaşamlarını kolaylaştırmak, tedavi süreçlerini desteklemek ve eğitimlerini sürdürmelerine yardımcı olmak amacıyla 25 yıl boyunca büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Vakfın kuruluşunun 25. yıl dönümü yaklaşırken, bu özel etkinliği kutlamak için heyecanlı hazırlıklar yapılıyor.
Özellikle Tarsus Maratonu’nda yer alacak olan LÖSEV temsilcileri, toplumun lösemi konusundaki farkındalığını artırmak ve bağış toplamak için koşacaklarını açıkladılar.
LÖSEV’in bu tür etkinliklerdeki aktif rolü, lösemi hastalarının yaşamlarına olumlu bir etki yaratmada önemli bir rol oynuyor.
LÖSEV yetkilileri, 8 Kasım’da gerçekleşecek olan kuruluşlarının 25. yıl dönümünü kutlamak için özel etkinlikler ve kampanyalar üzerinde çalıştıklarını da belirttiler.
Akkoza Medya Grubu CEO’muz Hasan Selenoğlu ve Rejisörümüz Erdal Alakaş,LÖSEV yetkililerine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, çalışmalarında başarılar dilediler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster