İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Magazin, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 17 Temmuz 2023 132 Görüntüleme

Kürşad ve Ebru’nun Muhteşem Düğünü

Tarsus’un sevilen isimlerinden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus İlçe Yöneticisi Gazi Koç’un oğlu Kürşad Koç ile güzeller güzeli Ebru, mutluluğa adım attı.

16 Temmuz 2023 Pazar günü, Tarsus Toy Bahçesi Kır 2 Bölümü’nde gerçekleşen görkemli düğün töreni, çiftin aileleri, dostları ve sayısız davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Düğün törenine, çok sayıda davetlilerin yanı sıra katılanlar arasında Mersin Milletvekili Levent Uysal, MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri, MHP İlçe Başkanları ve Ülkü Ocakları İl ve İlçe Başkanları, yöneticileri ve partililer de yer aldı.

Bu muhteşem törende, MHP’nin seçkin isimleri, çiftin mutluluğunu paylaşmak ve en güzel dileklerini iletmek için bir araya geldi. Davetliler, çiftin bir ömür boyu sürecek mutluluğu için en içten dileklerini ileterek, sevgi ve desteklerini sundu.

Bizde Akkoza Ailesi olarak, Bu mutlu günlerinde Kürşat ve Ebru’ya, bir ömür boyu sürecek mutluluklar diliyor ve hayatlarının her anında sevgi ve mutlulukla dolu bir birliktelik sürmelerini temenni ediyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster