Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 15 Haziran 2024 7 Görüntüleme

Kurban Bayramı Dolayısıyla Tarsus Şehitliği’nde Anma Töreni Yapıldı

Kurban Bayramı vesilesiyle Tarsus Şehitliği’nde anlamlı bir anma töreni düzenlendi.

Törene Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, kurum müdürleri ve vatandaşlarımız katıldı.

Anma töreninde Kuran tilaveti gerçekleştirildi ve şehitlerimiz için dualar edildi. Ziyaret sırasında şehit aileleriyle bayramlaşan yetkililer, duygusal anlar yaşadı. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, törende yaptığı konuşmada, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyor, şehit ailelerimizin Kurban Bayramı’nı kutluyoruz,” dedi.

Tören, şehitlerimizin aziz hatıralarını yad etmek ve onların fedakarlıklarını unutmamak adına düzenlenirken, katılımcılar bu özel günde bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster