Ana Sayfa Gündem, Kültür 21 Ekim 2024 11 Görüntüleme

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI MERSİN DEVLET OPERA VE BALESİ TARAFINDAN CARMEN OPERASI PRÖMİYER PROGRAMI İCRA EDİLDİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Bedri Tan Sağtürk ile birlikte, Mersin Devlet Opera ve Balesinin düzenlediği Carmen operası prömiyer gösterisini izledi.
Mersin Kültür Merkezi konser salonunda, Andrea Francesco Solinas şefliğinde, Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçıları tarafından icra edilen programa Vali Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Tan Sağtürk, Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir, Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, Mersin Devlet Opera ve Balesi Müdürü Serbülent Biçer ve çok sayıda seyirci iştirak etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster