Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 27 Ağustos 2024 19 Görüntüleme

“KÖY BİZİM ŞENLİK BİZİM’ ETKİNLİĞİ ÇAMLIYAYLA SEBİL’DE YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde gerçekleştirdiği ‘Köy Bizim Şenlik Bizim’ etkinliği düzenlendiği her noktada yoğun ilgi görüyor

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın tertip ettiği ‘Köy Bizim Şenlik Bizim’ etkinliği, bu kez de Çamlıyayla’nın Sebil Mahallesi’nde okul bahçesinde gerçekleştirildi.

Çalınan hareketli müzik eşliğinde başlayan programlarda drama atölyesi, çocuk tiyatrosu, sosis balon atölyesi, interaktif dans atölyesi, kukla oyunu ve diğer geleneksel oyunlar coşku içerisinde yapıldı.


Program sonunda çocuklara Vahap Amcalarının gönderdiği ikramlıklar ve hediyeler dağıtıldı

‘Köy Bizim Şenlik Bizim’ etkinliğine CHP Çamlıyayla İlçe Başkanı Seher Sorma, Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Acıyiyen, Sebil Mahalle Muhtarı Coşkun Küçük, yaylacılar, mahalle sakinleri ve çok sayıda çocuk katıldı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster