Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus 9 Ekim 2024 14 Görüntüleme

KORSANLAR GRUBU BAŞKAN GÜNKUT’a SESLENDİ

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Muhammed Günkut’a SESLENİYORUZ’

Tarsus İdman Yurdu’muzun yıllardır yaşadığı sıkıntılı durumlar sonrasında yönetime aday olup başkanlık koltuğuna oturdunuz. Daha ligin ilk haftasını yaşıyor olmamıza rağmen yönetim kurulunuzda ki 5 yöneticinizin istifa ettiği haberini almış bulunmaktayız. Bu yöneticiler neden istifa etmiştir? Bunun sebebi nedir?

Başkan koltuğuna oturuyor olman kafana göre tek başına bu takımı yönetebilme hakkını sana vermediğini bilmen gerektiğini düşünmekteyiz. Tarsus İdman Yurdu’na başkan olurken verdiğin sözler ile şuan ki yaşanan olaylar arasında oldukça fark olduğunu tüm kamuoyu görüyor. Kulüp çalışanlarının ve futbolcularının ödemelerini bile yapamayacak durumda olan kişinin başkanlık koltuğunda oturmaması gerektiğini ısrarla düşünmekteyiz.

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Tesisleri futbolcular ve teknik ekip için oluşturulmuş bir tesistir. Bizler soruyoruz ; Tesislerde futbolcular hariç kim-neden-nasıl kalmaktadır?
Bu kulüp yıllarca KİŞİLER – KURUMLAR tarafından ele alınmaya çalışılmış , menfaat ve rant uğruna kullanılmaya çalışılmıştır. Hepsine söyledik ve sana da söylüyoruz ; Biz varken Tarsus İdman Yurdu üstünden kimse menfaat çıkar planı yapmasın. Sözler verip , masallar anlatıp bu kulübün başına geçenler verdiği sözleri tutamıyorsa o koltuğu da boş yere zapt etmesin.
Tarsus İdman Yurdu’nun artık kaybedecek bir günü , kaybedecek bir sezonu kalmamıştır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster