Ana Sayfa Gündem, Tarsus 22 Temmuz 2024 26 Görüntüleme

KOÇAK ÇUKUROVA ULUSLARARASI HAVALİMANINI ZİYARET ETTİ

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, 10 Ağustos’ta açılması planlanan Çukurova Uluslararası Havalimanı’nı ziyaret ederek kapsamlı bir inceleme gerçekleştirdi.

Koçak, havalimanının son durumunu değerlendirmek ve açılış öncesi hazırlıkları gözden geçirmek amacıyla yaptığı ziyaret sırasında, projeyle ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Koçak, Çukurova Uluslararası Havalimanı’nın kent ve bölge için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, bu büyük yatırımın Tarsus ve çevresi için hayırlı olmasını diledi. Koçak, havalimanının bölgede ekonomik kalkınmayı destekleyeceğini ve uluslararası ulaşım ağının güçlenmesine katkı sağlayacağını ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster