Ana Sayfa Gündem, Kadın, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 3 Haziran 2024 36 Görüntüleme

Kilikya Nehir Derneği ve ÇYDD Tarsus Şubesi’nden Hatay’daki Depremzedelere Ziyaret

Kilikya Nehir Derneği Tarsus Şubesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Tarsus Şubesi, Hatay’da konteyner kentlerde yaşayan depremzede aileleri ziyaret etti. Ziyarette, her iki dernek de depremzedelerin yanında olduğunu ve onlara destek verdiğini bir kez daha gösterdi.

ÇYDD Tarsus Şubesi Başkanı Ferda Aras, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, destek ve katkılarından dolayı bazı kişi ve kuruluşlara teşekkür etti. Aras, “Destek ve katkı sunan Başarır Tarım – Başarır Tarım Ürünleri San.Tic.LTD.ŞTİ. (Tevfik Başarır)’ne ve Tarsus Klima Hastanesi (Akın Aslanyürek)’ne, kuaför kızkardeşlerimiz Alev Taşoğlu, Ebru Emen ve Eda İnçoğlu’na, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Tarsus Şubesi Yönetim Kurulu ile Kilikya Nehir Derneği Tarsus Şubesi Yönetim Kurulu adına çok teşekkür ederiz” dedi.

Ferda Aras, konuşmasında depremzedelerin durumuna da dikkat çekerek, “Bizim çocuklarımız onlar, bizim evlatlarımız, bizim insanlarımız. Geçici koruma altında unutulan.Bulundukları, göç ettikleri yerlerde kaderine terk edilen…” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında, dernek üyeleri depremzedelerle birebir görüşerek ihtiyaçlarını dinledi ve moral desteği sağladı. Ayrıca, çeşitli yardım malzemeleri de ailelere ulaştırıldı.

Bu tür ziyaretlerin ve yardımların devam edeceği belirtilirken, tüm toplumun depremzedelere destek olma çağrısı yinelendi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster