İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus, Yaşam 4 Mart 2023 194 Görüntüleme

KİLİKYA NEHİR DERNEĞİ TARSUS ŞUBESİ DEPREMZEDELERİMİZ İÇİN 7 / 24 ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Kilikya Nehir Derneği Tarsus Şube Başkanı Sn . İzdesir Keklik,Yönetim Kurulu üyeleri ve hayırsever Tarsuslu vatandaşlarımızın desteğiyle depremzedelerimize her konuda yardım etmek için hiç durmadan çalışıyor.

Depremzedelerimiz gün be gün değişen ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan Dernek Başkanı ve gönüllüleri ,temizlik ürünleri ,kişisel bakım ürünleri,giysi ,gıda,ekmek,iç çamaşırı,battaniye gibi ihtiyaçların yanında ,Tarsus Belediyesi’nin gönderdiği yemekleri de 3 öğün depremzede misafirlerimize dağıtıyor.

Kilikya Nehir Derneği Tarsus Şube Başkanı Sn . İzdesir Keklik;”Tarsus belediyemizin ilk günden bugüne depremzede dostlarımıza günde 3 öğün yemek gönderen belediye başkanımız Haluk BOZDOĞAN Beye teşekkürü ve kendi elleri ile ikramı Rabbim kabul etsin” dedi.

Ayrıca Başkan KEKLİK;”İnsanlık adına depremzede dostlarımız adına ve Kilikya Nehir Derneği Tarsus şubesi yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ederiz,iyiki varsınız daim olun.Bizler Kilikya Nehir Derneği Tarsus Şubesi nde, 7/24 sizlerleyiz.Dayanışmamız devam ,durmak yok. Bizlere ulaşan ulaşmaya devam eden tüm hayırsever dostlarımıza Depremzede dostlarımız ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ederiz.”dedi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

DOĞALGAZ MASAYA YATIRILDI

DOĞALGAZ MASAYA YATIRILDI

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster