Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus 9 Şubat 2024 33 Görüntüleme

Kaymakam Kadir Sertel Otcu’dan Tarsus’a “VEDA MESAJI”

Bursa Vali yardımcılığı görevine atanan Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu veda mesajı yayımladı. Yayımladığı mesajda :

2 Eylül 2019 tarihinde deruhte ettiğim Tarsus Kaymakamlığı görevinden 27 Ocak 2024 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bursa Vali yardımcılığı görevine atanmam dolayısı ile 9 Şubat 2024 tarihi itibariyle ayrılıyorum.

4 yıl 5 aylık bir süre boyunca bana Tarsus Kaymakamı olarak, Tarsus’a ve Tarsus’ta yaşayan güzel insanlarımıza hizmet etme fırsat ve imkânı veren Sayın Cumhurbaşkanımıza ve İçişleri Bakanımıza teşekkür ediyorum.

Görev yaptığım dönemde Tarsus’ta acı/tatlı birçok olaya şahit olduk… Dünyayı ve ülkemizi etkileyen pandemi sürecini ve büyük deprem felaketini yaşadık. Her şeye rağmen yaralarımızı birlik ve beraberlik içinde sardık ve sarmaya devam ediyoruz.

“Tarsus” eskiden benim için bir büyük ilçe olmanın ötesinde pek bir anlam ifade etmiyordu. Ama artık “Tarsus” benim için dostlar, arkadaşlar, güzel insanlar ve anılar ifade eden bir güzelliğe dönüştü.

Çukurova’nın parlayan yıldızı “Kadim ve Cazip Kent Tarsus” un uluslararası havalimanı, organize sanayi bölgeleri, hızlı treni, üniversiteleri ve daha bir çok cazibesi ile her geçen gün daha güzel ve tercih edilen bir kent olacağına ve gelişim sürecinde karşılaştığı sorunları zaman içinde aşacağına inanıyorum.
Görev yaptığım süre boyunca yaptığımız çalışmalar ve yürüttüğümüz projelerde yakın ilgi ve desteklerini gördüğüm valilerimize, milletvekillerimize, kamu kurum ve kuruluşlarımızın yönetici ve personeline, muhtarlarımıza, siyasi partilerimize, meslek odalarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, gazetecilerimize ve aziz Tarsuslulara arz-ı veda ediyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.
Ve son söz olarak Büyük Atatürk’ün sözünü tekrarlıyorum :

“Tarsulular ! Sizleri, Tarsus’u hayatım boyunca gönlümde taşıyacağım!” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster