Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 10 Eylül 2024 18 Görüntüleme

KAPLAN KİLTAŞ’IN MUTLU GÜNÜ

Kaplan Kiltaş’ın Kızı Şeyma Kiltaş ile Eşref Erol’un Düğünü Görkemli Bir Törenle Gerçekleşti

Tarsus Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş’ın kızı Şeyma ile Eşref hayatını birleştirdi. 8 Eylül Pazar günü My Life Plaza’da düzenlenen düğün, yoğun katılımla görkemli bir törenle gerçekleşti. Siyasi partilerin, İş dünyasının, sivil toplum kuruluşlarının ve bölgenin önde gelen isimlerinin yer aldığı davetliler, genç çiftin mutluluğuna ortak oldular.

Başkan Kaplan Kiltaş, törende yaptığı konuşmada, misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, genç çiftin bu özel gününde yanlarında olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Kiltaş, ailelerin dostları ve yakınlarına da teşekkür ederek, tüm davetlilere iyi dileklerini sundu.

Akkoza Medya Grubu olarak biz de genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyor, Kaplan Kiltaş ve Erol ailelerini tebrik ediyoruz. Çiftin, mutlu ve huzurlu bir ömür sürmelerini temenni ediyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster