Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 15 Haziran 2024 7 Görüntüleme

Kahramanlarımıza Kurban Bayramı Ziyaretleri

Kurban Bayramı dolayısıyla, Garnizon Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personelleri, bayramın manevi atmosferini paylaşmak adına önemli ziyaretler gerçekleştirdi.

Bu kapsamda, 161 şehit yakını ve gazimize yapılan ziyaretlerle, onların Kurban Bayramları kutlandı ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Ziyaretler sırasında duygusal anlar yaşanırken, şehit aileleri ve gazilerimiz, vatan için verdikleri fedakarlıkların unutulmadığını bir kez daha hissetti.

Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü’nün de katıldığı ziyaretlerde, birlik ve beraberliğin önemi vurgulandı. Ziyaret edilen aileler ve gaziler, kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster