İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Kültür, Tarsus, Yaşam 16 Ekim 2022 249 Görüntüleme

KADININ SÖZÜ DAYANIŞMA DERNEĞİ İLK GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadının Sözü Dayanışma Derneği 16 Ekim Pazar günü ilk genel kurulunu gerçekleştirdi. Eğitim Sen Tarsus şubesini salonunda gerçekleştirilen genel kurulda söz alan kadınlar hayatın her alanında kadın politikaları üretmek yaygınlaştırmak, geliştirmek ve çoğullaştırmak, kadınların haklarının fiilen gerçekleşmesi, geliştirilmesi, araştırılması ve değerlendirilmesi, kadınların hak ihlallerinden korunması ve önlenmesi, ayrımcılığın tespiti ve önlenmesi, ihlal ve ayrımcılık gerçekleştiğinde ve gerekli diğer hallerde destek ve dayanışmada bulunmak için her türlü faaliyeti gerçekleştirmek amacı ile kurulduğunu ifade ettiler.

Kadına yönelik şiddete karşı belediye, kent meclisi gibi yerel aktörlerle iş birliğine hazır olduklarını söylediler. Kasöder yönetim kurulu görev paylaşımı şöyle gerçekleştirildi: Fadime Çalğan başkan, Selma Baş Dönergüneş başkan yardımcısı, Dilek Baz Aksan sayman, Makbule Çalğan genel sekreterliğe, Figen Uçar üye.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster