Ana Sayfa Gündem, Tarsus 27 Ocak 2024 46 Görüntüleme

JANVAK TARSUS ŞUBESİ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD’İ ŞERİF OKUTTU

Tarsus Jandarma Şehit ve Gazi Aileleri Vakfı (JANVAK), Şehitlerimizi Anmak İçin Ulu Camii’nde Mevlid-i Şerif Okuttu

26 Ocak 2024 Cuma günü, Tarsus Jandarma Şehit ve Gazi Aileleri Vakfı, şehitlerimizi anmak ve dualarla anlamlandırmak amacıyla Ulu Camii’nde bir Mevlid-i Şerif programı düzenledi. Cuma günü saat 11:30-12:30 arasında gerçekleşen etkinliğe, Jandarma Şehit ve Gazi Aileleri Vakfı Tarsus Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu’nun düzenlediği etkinliğe Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Muhittin Can Külahlı da katıldı.Şehitlerimizin anısını yaşatmak ve ailelerine destek olmak amacıyla düzenlenen etkinlik, Tarsus halkı tarafından da yoğun ilgi gördü.

Tarsus’ta gerçekleşen bu duygusal anlarla dolu Mevlid-i Şerif programı, şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatma ve onlara olan minnet ve şükran duygularını ifade etme adına anlamlı bir etkinlik olarak kayda geçti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster