Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 11 Temmuz 2024 35 Görüntüleme

JANVAK Tarsus İlçe Başkanlığı’ndan Hasibe Çetinay’a Zİyaret

Jandarma Mensupları Şehit Gazi Aileleri Vakfı (JANVAK) Tarsus İlçe Başkanlığı, Tarsus Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Hasibe Çetinay’ı makamında ziyaret etti.

JANVAK Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Özdemir, vakfımızın Tarsus ilçesindeki faaliyetlerini ve amaçlarını aktararak, aynı zamanda karşılıklı iş birliği imkanlarını değerlendirdi. JANVAK Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Özdemir ve beraberindeki heyet, vakfın misyonu ve vizyonu hakkında detaylı bilgiler aktardı. Şehit ve gazi ailelerine yönelik gerçekleştirilen projeler ve destek programları hakkında bilgi verildi.

İbrahim Özdemir, misafirperverliği ve hoş sohbeti için Hasibe Çetinay Hanımefendi’ye teşekkürlerini sundu. Ayrıca, Çetinay’ın Tarsus Kaymakamlığı’ndaki başarılı çalışmalarının devamını diledi. Özdemir, JANVAK olarak her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında olacaklarını ve bu tür ziyaretlerle toplumun her kesimiyle yakın ilişkiler kurmayı hedeflediklerini belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster