İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 22 Ekim 2022 518 Görüntüleme

İYİ PARTİLİ AVUKAT SUAT ŞAHİN : İYİ PARTİ’Yİ TARSUS’TA 1 NUMARA YAPMAK İSTİYORUM

İyi Parti Tarsus İlçe Başkanlığı Adayı Av. Suat ŞAHİN, bugün saat 12.00 ‘de İyi Parti Tarsus İlçe Binasındaki Ergün POLAT toplantı solonunda basın açıklaması düzenledi.
Konuşmasına öz geçmişini anlatarak başlayan Sn. ŞAHİN ,Ülkemizin içinde bulunduğu durumlar ve parti olarak çözümlerinden bahsetti.
Hedef olarak ise ilk önce yeni bir ilçe binası, il düzeyinde bir ilçe teşkilatı, ’’İyi Pano’’ projesi ve ‘’Akşaçlılar Meclisi’’si olduğunu belirterek hedeflerinin detaylarından bahsetti.
Partimize gönül verenlerin ve partimize gönül verme hazırlığında olanların kapısından girdiği anda kendisini güvende ve mutlu hissettiği; genç kardeşlerimizin çalışma şevkini arttıran bize yakışır bir ilçe başkanlığı binası tesis edeceğiz.Artık Hukuk, Ekonomi Bilimi, Siyaset Bilimi, Toplum Bilim, Bilgisayar Teknolojisi ve Partililere Güven esas olacaktır.
Parti İlçe Teşkilatlanmasında tüzüğümüzün müsaade ettiği sınırlar içerisinde bir dizi değişikliğe gideceğiz.Tarsus bugüne değin hakkı yenmiş; İl düzeyinde bir İlçe’dir.
En büyük hedeflerinin ise İyi Parti ‘yi Tarsus ‘ta 1 numara yapmak olduğunu değinen Sn .ŞAHİN ,Tarsuslulardan bu konuda destek istedi.
Basın açıklamasının ardından, Basın mensupları ile soru cevap şeklinde devam eden toplantı, fotoğraf çekimi ile son buldu.
Yalnız değilsiniz, Akkoza her zaman yanınız da
Takip Et – Abone Ol – Destek Ol
Bültenlerinizi bize ulaştırın yayınlayalım : akkozamedya@hotmail.com – www.akkozagazetesi.com
WhatsApp İhbar hattı : https://wa.me/905442859393

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster