İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 18 Mart 2023 100 Görüntüleme

İYİ PARTİ ZİYARETLERİ, HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

İYİ PARTİDEN JANVAK’a ZİYARET
İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Sn. Burak Özdil ve İYİ Parti Tarsus İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Jandarma Mensupları Şehit Gazi ve Aileleri Vakfı Tarsus Şubesi’ni ziyaret etti.
İYİ Parti Tarsus Başkanı Sn Özdil, Jandarma Mensupları Şehit Gazi ve Aileleri Vakfı ( JANVAK) Tarsus İlçe Başkanı Sn İbrahim Özdemir ve JANVAK Tarsus Yönetim Kurulu üyeleri ile Ülkemizde yaşanan ve büyük hasara neden olan deprem ve beraberinde getirdiği sorunlar, Tarsus halkı olarak üstümüze düşen sorumluluklar hakkında sohbet gerçekleştirdiler.
JANVAK Tarsus Başkanı Sn Özdemir ise, Vakıf olarak yaptıkları çalışmalardan ve depremzedelerimiz için yürüttükleri yardımlaşma çalışmalarından bahsetti.JANVAK Tarsus Başkanı Sn İbrahim Özdemir, İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Sn Burak Özdil’e ve İYİ Parti Tarsus İlçe Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster